Ermal Mamaqi

Mendo
Ndrysho
Fito

Trajnim Falas

Trajnimi Mendo Ndrysho Fito është një trajnimi i cili po ndryshon jetët e shumë njerëzve.

Ky trajnim është i përgatitur nga Ermal Mamaqi, dhe ka në fokus vetëpërmirësimin dhe zhvillimin personal. Trajnimi do të ndikojë pozitivisht në rritjen tuaj personale, dhe do t’ju ndihmojë ta çoni jetën tuaj në një nivel tjetër.

Ermal Mamaqi

Mendo
Ndrysho
Fito

Trajnim Falas

Trajnimi Mendo Ndrysho Fito është një trajnimi i cili po ndryshon jetët e shumë njerëzve.

Ky trajnim është i përgatitur nga Ermal Mamaqi, dhe ka në fokus vetëpërmirësimin dhe zhvillimin personal. Trajnimi do të ndikojë pozitivisht në rritjen tuaj personale, dhe do t’ju ndihmojë ta çoni jetën tuaj në një nivel tjetër.

është koha të

ndryshoni mendimet

Pyetja është… a do të jetoni duke u ankuar për çdo gjë që ndodh rreth jush?
Apo do të jeni aktiv dhe të krijoni jetën që dëshironi dhe meritoni, pavarësisht gjithçkaje?

Në këtë kohë trazirash, kaosi dhe ndryshimi, ju ose mund të justifikoheni  dhe të humbni rrugën ose mund të vendosni që pavarësisht rrethanave, JU jeni projektuesi, krijuesi dhe arkitekti i jetës suaj – që ju keni kontrollin të së ardhmes suaj.

Kjo është pikërisht ajo që ju do arrini në trajnimin 
“Mendo, Ndrysho, Fito”.

Ky trajnim nuk ka të bëjë vetëm me të mësuarit se çfarë të BËNI për të ndryshuar jetën tuaj, por të shtyn të bëhesh versioni më i mirë i vetes tuaj, në mënyrë që të mund të përjetoni lumturinë, gëzimin, përmbushjen, pasionin dhe qëllimin si kurrë më parë.

Kjo është koha jote për të shkëlqyer – koha jote për të treguar potencialin e jashtëzakonshëm që mbart brenda vetes.

I ke parasysh gjithë herët kur të tjerët apo VETË TI i ke thënë vetes se nuk ia del dot? Se nuk je mjaftueshëm?

Ky është momenti për ta thyer këtë besim, sepse e vërteta është që nuk ka asgjë që ti nuk mund të bësh…

Ka vetëm një vendim që qëndron mes teje dhe të ardhmes që ti ëndërron

Merre vendimin TANI dhe shiko se ç‘do të ndodhë

 

Koha të ndryshoni është TANI

nëse nuk po përmirësohesh,
po përkeqësohesh

Trajneri që

do ju ngrejë zgupthi

ermal mamaqi

A ke menduar ndonjëherë sa mirë do të ishte po të kishe pranë një njeri që të të tregojë disa gjëra që nuk t’i kanë treguar kurrë më parë?

Një njeri që jo vetëm të dëgjon dhe është aty për ty, por që mbi të gjitha të këshillon dhe të drejton për të dalë nga sfidat me të cilat po përballesh?

Një njeri i cili të këshillon për biznesin, lidershipin, vetëbesimin, karrierën, menaxhimin, komunikimin, krijimin e marrëdhënieve të bukura me të tjerët, dashurinë për veten, kujdesin për shëndetin, mendimet pozitive dhe jo vetëm?

Dhe mbi të gjitha, një njeri që të mëson nga vetë eksperienca e tij?

Ermali ka mbi 10 vite që trajnohet nga trajnerët më të mirë në planet.

Mentorët e tij janë Tony Robbins, Brian Tracy, Grant Cardone, Vasil Naçi, John Lee, Avinash Ananda dhe të tjerë.

NUK KENI PSE TË PRISNI QË GJËRAT TË NDRYSHOJNË NGA JASHTË. NUK DUHET TË LINI RRETHANAT E JASHTME TË KONTROLLOJNË JETËN TUAJ.

Njerëzit që bëhen të suksesshëm në 2021 nuk do të jenë me fat – ata do të jenë të përgatitur. Fituesit parashikojnë. Humbësit reagojnë.

Realiteti është se shumica e njerëzve do të lejojnë që frika, dyshimi dhe pasiguria e tyre e jashtme të kontrollojnë të ardhmen e tyre. Ata do të presin … do të ndihen të bllokuar … dhe do të humbin mundësinë për të krijuar një qëllim të ri, sukses të ri dhe një trashëgimi të re për veten dhe familjen e tyre.

Pra, kur të shfaqet mundësia juaj, a do të jeni të përgatitur? Apo akoma më mirë, po sikur të dinit të krijonit mundësinë tuaj VET?

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL