trajnim falas

Thjesht kërce
Mos pengohesh

Albi Nako

Trajnim falas i organizuar nga mjeshtri i madh Albi Nako dhe platforma TIDI.AL.
Ky trajnim është për fëmijët 5 – 11 vjeç në zhanerin e hip-hopit

Çfarë është kërcimi?

mesime-kercimi-trajnim-falas-albi-nako-tidi-al

CILAT JANË SEKRETET E KËRCIMIT?

Nuk ka asnjë ndjenjë më të bukur në botë sesa të zhvendosësh në një pjesë të muzikës dhe të lësh gjithë pjesën tjetër të botës të zhduket.

Benefitet e kërcimit

ALBI NAKO

Albi Nako ka studiuar në shkollën e baletit dhe është diplomuar në akademinë e arteve për koreografi.
Është specializuar në Universitetn e Mantovas në Itali dhe ka punuar në kompantë më prestigjize të Dancit në shumë shtete si Gjermani ,Greqi ,SHBA, Itali etj.

Koreograf zyrtar prej 21 vitesh në Tv Klan i pothuajse të gjithave programeve televizive duke filluar nga porta e fatit deri musical Klan. Themelues i Star Academi.
Pjesmarrës me numra special baleti çdo vit në Këngën Magjike dhe drejtor artistik koreograf në Dance With Me Albania në të gjitha edicionet.
Themelues i akademisë më prestigjoze të dancit , "Albi Nako Dance".
Arkitekt i shumë prej figuarve të baletit shqiptar.

Mirela-sula-trajnimm-falas-motivim

Platforma e parë dhe e vetme në gjuhën Shqipe, ku ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat!
Tidi.al akademia juaj Online!

Plotëso formën dhe shihemi tek webinari

mesime-kercimi-trajnim-falas-albi-nako-tidi-al

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL