Webinar Falas

AKTIVIZO POTENCIALIN TËND UNIK

Diana Pushi

Temat Kryesore

  • Çfarë është Manuali Njerëzor?

  • Çfarë mund të bëjmë në këtë Epokë të Rë… për të vazhduar Aktivizimin e Ndryshimit ?

  • Ri-shkruaj tregimin “Kush Jeni JU”.

  • Qasja ndaj Inteligjencës Emocionale

  • Tregimi Juaj Personal Kuantik

  • Aktivizimi i potencialit Tënd!

  • Inteligjenca intuitive

Diana Pushi

Diana është një stratege biznesi dhe humaniteti,njihet si praktikuese e trajnuar Master e Programit Neuro-Gjuhësor. Pasioni i saj gjatë gjithë jetës është të jetë urëlidhëse mes Spiritualitetit dhe shkencës që njerëzit të jetojnë një jetë të përmbushur dhe autentik. Diana eshte nje eksperte e Manualit Njerëzor ku nëpërmjet kësaj sjell mënyren dhe sistemin më të fuqishëm në botë për vetënjohjen.​

Si filloi?

Jeta më mori në një udhëtim ku u bëra një profesioniste e gjithanshme, e trajnuar dhe certifikuar në fusha të ndryshme, duke përfshirë Strategjinë e Financave, Biznesit dhe Ekselencës, Menaxhimin e Njohurive, Dizajnin Njerëzor dhe Performancën dhe Mjekësinë e Energjisë.

Megjithatë, për sa kohë që unë mund të kujtoj, unë kam qenë gjithmonë kurioze për potencialin njerëzor. Doja të dija, çfarë është pikërisht ajo që i bën njerëzit vërtet të lumtur, të suksesshëm dhe të plotësuar në mënyrë krijuese. Pse disa njerëz luftojnë ndërsa të tjerët gjejnë një mënyrë për të lulëzuar, shpesh pavarësisht nga rrethanat më sfiduese? 

Në kërkim të përgjigjeve kam studiuar dhe praktikuar shumë performanca njerëzish dhe kam marrë mësime për zhvillimet shpirtërore.

“Diana, me të vërtetë më dha interpretimin e saj në thellësi të Dizajnit tim të Njeriut. Kam studiuar HD rreth 4 vjet më parë dhe kam blerë një analizë në internet, por nuk më ka frymëzuar. Por Diana ishte një kanal i mrekullueshëm i përkthimit përmes HD. Ofrimi i mbështetjes dhe qëndrimi me të derisa kam marrë atë çfarë unë duhet të bëj këtu ... Ajo e bëri qëllimin tim të jetës shumë të qartë ... a nuk është kjo një mbështetje që gjithkush dëshiron?”

— Katie Christie —

Keidi Pushi

Si një mësuese praktikuese e trajnuar e Programimit Neuro Linguistik, Hypnotherapy, Time Line Therapy dhe Life coaching dhe Nutrition Science, unë sjell mjetet dhe aftësitë për të shkaktuar një realitet të ri personal dhe të shëndetshëm kolektiv Si mësuese dhe shëruese shpirtërore, unë ndaj energjitë e dashura të Duarve të Shërimit Hyjnor, mjekësisë alternative të Lindjes, Reikit dhe modaliteteve të tjera të energjisë kuantike. Unë përdor intuitën time dhe mënyrën e lehtë dhe të qartë të thjeshtimit të zhvillimit personal, për t'ju mundësuar të jetoni një jetë të mrekullueshme.

“Unë zgjodha të punoja me Keidin pasi fola me 2 trajnerë të tjerë, sepse ajo mori kohë për të dëgjuar dhe kuptuar frustrimet e mia, duke qenë se unë isha e sigurtë në aftësinë e saj për të më ndihmuar që të ecja përpara”.

— Andrea Ivanka —

Ju mirëpresim në webinarin falas!

Mirela-sula-trajnimm-falas-motivim

Platforma e parë dhe e vetme në gjuhën Shqipe, ku ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat!
Tidi.al akademia juaj Online!

Plotëso formën dhe shihemi tek webinari

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL