Webinar Falas

Mësimet e diolës

Trajnim rreth nutricionit drejt jetesës së shëndetshme

Sistemi imunitar dhe mbrojtja nga virusi

Dieta e bukurisë

Magjia e megadozës së vitaminës c

Parandalimi dhe shërimi i sëmundjeve nëpermjet lugës dhe pirunit

Si të mbajmë dietë pa mbajtur dietë

Mrekullitë e lengut të selinosë

Webinar Falas

Çfarë do të mësoni?

Kurset e nutricionit janë një orientim drejt jetesës së shëndetshme. Temat janë përzgjedhur në mënyrë të tillë që kushdo prej jush ta gjejë veten, qoftë profesionistët që kanë studiuar shkencë dhe mjekësi, por edhe personat që duan të marrin më shumë informacion mbi nutricionin. Gjithcka që do të mësoni, është material i marrë shkencor nga literatura të mjekëve apo nutricionistëve klinikë, që unë kam patur si referencë gjatë gjithë punës time.

specialistja e nutricionit

Untitled design (3)

diola Dosti

Diola Dosti është PhDc në Nutrition /Food science.

 CEO e linjës së kozmetikës biologjike Dbotanical. Me shitjen e kremërave me bimë të certifikuara organike,  ndihmon 50 familje shqipëtare, të cilat merren me rritjen, grumbullimin dhe kultivimin e bimëve mediciale në Kosovë.

CEO e platformës online Mësimet e Diolës, që ka për qëllim ndërgjegjësimin e shoqërisë shqipëtare mbi mënyrën e drejtë të ushqyerit dhe mënyrën e shëndetshme të të jetuarit.

Libri i saj ‘Mësimet e Diolës, ushqim për çdo sëmundje’, u vlerësua si ‘Best seller’, në vendin e 4-të, pas Ismail Kadaresë, nga Shoqata e Botuesëve të Kosovës, në vitin 2018.

Webinar falas

Për kë është ky trajnim

Ky trajnim është për të gjithë ata që e duan jetën e shëndetshme, për të gjithë ata që mendojnë se ka ardhur koha që të marrin informacionet nga literaturat e nutricionistëve, mjekëve dhe shkencëtarëve, jo nga google search dhe pseudoprofesionistë.

Ky trajnim është për cdo student, doktor, biolog, kimist, laborantë, teknolog ushqimor, kuzhinier apo për cdo njeri që do të marrë materialet më të zgjedhura dhe mbi të gjitha,materiale që vërtet vlejnë dhe funksionojnë. Material që do tju bëjnë ju, që të edukoni veten dhe frigorifen tuaj.
Ky trajnim është për cdo student, doktor, biolog, kimist, laborantë, teknolog ushqimor, kuzhinier apo për cdo njeri që do të marrë materialet më të zgjedhura dhe mbi të gjitha,materiale që vërtet vlejnë dhe funksionojnë. Material që do tju bëjnë ju, që të edukoni veten dhe frigorifen tuaj.

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL