Trajnim-motivues-ermal-mamaqi

TRAJNIM FALAS

KURSI I EXCELI-IT

NGA BETISA MYFTARI

Çfarë do mësoni?

Në këtë kurs ju  do  të kuptoni si funksionon  exceli në 3 nivele.

Play Video

Benefitet e këtij kursi

Në fund të kursit do arrini të:

Niveli BAZË

Niveli MESATAR

Niveli AVANCUAR

Mirela-sula-trajnimm-falas-motivim

Platforma e parë dhe e vetme ne gjuhën Shqipe, ku ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat!
Tidi.al akademia juaj Online!

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL