Webinar Falas

public speech & stand up comedy

Leonard Bombaj

trajnim-online-per-femije-leonard-bombaj

Ky program ka një sistem progresiv të trajnimit, që me gjuhën e thjeshtë të fëmijëve do të thotë një ngjitje drejt suksesit shkallë-shkallë gjithashtu i ndihmon fëmijet të vënë në lëvizje në moshë të hershme atë mekanizëm që e kemi që nga lindja, “Aftësia e të Folurit në Publik”.

PËR KË ËSHTË KY TRAJNIM?

trajnim-online-per-femije-leonard-bombaj

çfarë do mësojmë

të gjithë fëmijËt munden

Ne vërtet ofrojmë një limit moshe 8-14 vjec, por limitin e vërtetë e percakton prindi. Mosha 8 është kufiri ku fëmija ka filluar të shkruaj, ka lexuar libra për moshën, ka durim. Ndërsa prindi mund ta përcaktoje vetë që edhe një fëmijë i një moshe PAAK më të hershme mund ta përballojë në prezencë të prindit. Mosha 14 vjec është limiti që përcakton brendinë e ushtrimeve, lojrave që përfshin këtë moshë. Por teknika e Public Speech, apo Stand Up Comedy është Bordura Udhëzuese që i vlen edhe të rriturve.

Mirela-sula-trajnimm-falas-motivim

Platforma e parë dhe e vetme në gjuhën Shqipe, ku ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat!
Tidi.al akademia juaj Online!

Plotëso formën dhe shihemi tek webinari

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL

Ermal-mamaqi-trajnimm-falas-motivim

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL