PSE DUHET
TË KENI ERMALIN
SI MENTOR?

CfarË do tË
pËrfitoni nga
Mentorimi?

çfarË
përmban
paketa?

1. Trainer/Life Coach 24 Takime (Grup)

2. Komponenti 1 – Takime në Zoom me Ermalin

3. Komponenti 2 – Drekë Pune me Ermalin

4. Komponenti 3 – Fuqia e Zhvillimit Personal

5. Programi – Business Master

6. Të Gjitha Trajnimet që Zhvillon Ermali Online dhe Live

7. Konventa Menagjerët e Shitjes

8. Event Tony Robbins Online nga Studio e TIDI

9. Seancë Individuale për Ankthin dhe Frikën

10. Trajnim për Meditimin nga Sheki

11. Trajnimi për Shitje 10 Module

12. 10 Anëtarsime Dhuratë – Mendo, Ndrysho, Fito

13. Zbritje 10% në të Gjitha Trajnimet e TIDI.AL

13. Event Vasil Naci "Rruga Drejt Suksesit"

14. Udhëtim për Fuqizimin e Mendjes dhe Trupit në Valbonë

Plotësoni formën dhe ne do ju kontaktojmë

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL