WEBINAR FALAS

6 SEKRETE PËR TË FUQIZUAR MËNDJEN & TRANSFORMUAR JETËN TËNDE​

mirela sula

Plotëso Formën dhe Rezervo vëndin tënd Falas

[sibwp_form id=17]

WEBINAR FALAS

6 SEKRETE PËR TË FUQIZUAR MËNDJEN & TRANSFORMUAR JETËN TËNDE

NGA MIRELA SULA

3 NËNTOR

19:00

Mirela-sula-trajnimm-falas-motivim

Plotëso formën dhe Rezervo vendin tënd falas

[sibwp_form id=17]

Në këtë kurs do të mësoni si mund të clironi potencialin tuaj të brendshëm duke krijuar një mentalitet të shëndetshëm dhe pozitiv

Mendja është mjeti më i rëndësishëm që mund t’ju ndihmojë të ripërcaktoni qëllimin tuaj, të merrni përgjegjësinë për të dhe ta zotëroni atë, kështu që të jeni në gjendje të krijoni një vizion të madh. 

Duke mësuar se si të përdorni fuqinë e mendjes tuaj, ju mund të përqafoni një pamje të madhe për vizionin tuaj dhe të jetoni qëllimin e jetës tuaj.

TEMAT KRYESORE TË WEBINARIT

  • Fuqia e Subkoshiences

  • Si të dalesh nga Zonat e Errëta Mendore?

  • Si të kesh Kontroll mbi Mendimet e tua?

  • Si të kesh Mendjen në Para dhe Sukses?

  • Si të clirosh Bllokimin Mendor?

  • Si të kapërceni çdo sfidë në jetë dhe të krijoni një rezistencë të fortë!

UNË JA DOLA! PATJETËR QË EDHE TI MUNDESH!

Mirela Sula ka 7 vjet që jeton e punon në Londër dhe udhëheq një nga organizatat më të mëdha per gratë sipërmarrëse në botë.
 
Para se të vinte në Londër, Mirela ka punuar si lektore e psikologjisë në universitetin e Tiranës. Gjithashtu ka koordinuar “Rrjetin e Grave për barazi në Vendimmarrje” dhe ka drejtuar “Qendrën Shqiptare të Psikoterapisë Pozitive”. Mirela njëkohësisht ka drejtuar revisten “Psikologjia” dhe “Psikostil”. “Mos e Lër Mendjen të Ikë” ka korrur një sukses te jashtzakonshëm jo vetëm per lexuesit shqiptar por në mbarë botën. 
 
Ky libër është botuar gjithashtu në Amerikë dhe Turqi dhe ështe bestseller në amazon.
 
Mirela është sipërmarrëse e tri organizatave suksesshme në Londër: “Albanian Woman”, “Migrant Woman” dhe “Global Woman” dhe është ftuar në mbarë botën si lektore për të folur në konferenca të ndryshme. Në 2015, Mirela është zgjedhur si “Gruaja Frymëzuese e Vitit” dhe më pas ështe vlerësuar me cmime të nëpasnjëshme në mbarë botën. 
 
Aktiviteti i Mirelës është pasqyruar edhe në disa media të mëdha britanike si BBC Radio Women’s Hour; The Guardian, London Live, Evening Standard, Sky TV etc. Sot Mirela është kthyer në një shembull frymëzimi në mbarë botën për levizjen globale që ka krijuar për të ndihmuar gratë në rritjen e konfidences dhe fuqzimin financiar.
Mirela-sula-trajnimm-falas-motivim
Mirela-sula-trajnimm-falas-motivim

Platforma e parë dhe e vetme në gjuhën Shqipe, ku ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat!
Tidi.al akademia juaj Online!

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL