PIKTURA NË SHITJE

Vajza me çadër

Mozaik

10.000 Lekë

Vajza me çadër & qen

Mozaik

11.000 Lekë

Pasarela

Vaj në Karton

5.000 Lekë

Xhamia Tiranë

Mozaik

12.000 Lekë

Vajza mbi trung

Mozaik

11.000 Lekë

Dekorative

Mozaik

4.000 Lekë

La Paloma

Mozaik

9.000 Lekë

Fari

Mozaik

7.000 Lekë

Zogu Fajkua

Mozaik

12.000 Lekë

Vajza & kali

Vaj në Fajazit​

5.000 Lekë

Natyrë e qetë

Vaj në Fajazit

7. 000 Lekë

Pinguinët

Mozaik

10.000 Lekë

Xhulia

Vaj në Kanavacë

6.000 Lekë

Natyrë e qetë me filxhan

Vaj në kanavacë

7.000 Lekë

Në shëtitje

Vaj në Kanavacë

9.000 Lekë

Perëndimi në Ksamil

Vaj në kanavacë

5.000 Lekë

Ura e Mostarit

Vaj në kanavacë

7.000 Lekë

NË PLAZH

Vaj në kanavacë

7.000 Lekë

Verë e nxehtë

Vaj në fajazit

6.000 Lekë

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL