PSE DUHET TË MEDITOJMË?

Meditimi është për ty

PËRGJIGJET QË DO TË MERRNI NGA KY WEBINAR

MËSO NGA MJESHTRI I MEDITIMIT - SHEKI

Sheki është Mjeshtër I Meditimit dhe Hipnozës Terapike me një përvojë shumë vjecare!

Shqiptari I parë dhe i vetëm deri tani, I trajnuar për 3 vite rradhazi dhe i licensuar në Osho, Qendrën Ndërkombtare për Meditim dhe Transformim në Indi.

Sheki është po ashtu Sipërmarrës I suksesshëm në Zvicër në fushën e Turizmit/ Gastronomisë, tregtinë e letrave me vlerë, metaleve të cmuara, bartës I titullit “ Mjeshtër I Arteve Marciale” si dhe pjesmarrës në shumë kampionate  Kombëtare dhe Ndërkombtare, si dhe autor I dy librave “Kontratë me Shpirtin” dhe “Kush je Ti”?

Ai ka trajnuar mijëra nxënës në vende të ndryshme të Europës dhe është ligjërues në shumë seminare për shkencën e  meditimit.

Vizioni I Shekit  është që, nëpermjet trajnimeve të tij  të kontriboje  në krijimin  e njeriut të Ri për një jetë të re,  ku  kultivohen dhe respektohen vlerat si :             

Dashuria, Paqja, Liria, Lumturia dhe Suksesi.

Mirela-sula-trajnimm-falas-motivim

Platforma e pare dhe e vetme ne gjuhen Shqipe, ku ju do te gjeni trajnime nga te gjitha fushat!
Tidi.al akademia juaj Online!

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL