Regjistrimi u krye me sukses!

Duke qenë që vendet në Zoom janë të limituara, ju sugjerojmë të rezervoni vendin tuaj duke klikuar butonin më poshtë

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL