regjistrimi u krye me sukses

public speech & stand up comedy

Leonard Bombaj

tani ju sugjeroj të rezervoni vendin tuaj në zoom!

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL