TRAJNIM FALAS RRETH EVENTIT

UNLEASH THE POWER WITHIN

NGA TONY ROBBINS

NJË SUPERMUNDËSI PËR TË
GJITHË SHQIPTARËT

Informacion Rreth eventit

Çfarë e bën "Unleash the power within" kaq madhështor?

Ky trajnim do t’ju ndihmojë të çlironi potencialin brenda jush që bota dhe këto kohë të çmendura po ju pengojnë që ta arrini …
Në vetëm 4 ditë do të zbuloni fuqinë tuaj për të kapërcyer çdo kufizim, për të kapërcyer çdo sfidë dhe për të krijuar cilësinë e jetës që dëshironi.

Tani është koha për të shtypur kufizimet që i keni vënë vetes ose që bota është përpjekur t’i përdorë kundër jush …

TANI është koha juaj të arrini qëllimet që dëshironi më shumë dhe të merrni kontrollin e jetës tuaj me Tony Robbins në “Unleash the Power Within”.

Mjetet, strategjia dhe psikologjia
që do t'ju ndryshojnë...

Mëso nga trajnerët
më të mëdhenj në planet

Tony Robbins

Autoriteti # 1 i botës për rritjen personale, transformimin e biznesit dhe performancën kulmore.

Pasi ka trajnuar personalisht më shumë se 50 milion njerëz, Tony ka zotëruar psikologjinë e suksesit dhe konsiderohet strategu numër një i botës dhe biznesit.

Tony përdor përvojën e tij 4 dekadash dhe aftësitë që ka fituar nga puna me këto figura legjendare nga afër, për të transformuar jetën e atyre që marrin pjesë në Unleash The Power Within.

Joseph McClendon III

Karissa Kouchis

Scott Harris

Për kë është ky trajnim?

Kur të jeni pjesë e trajnimit “Unleash The Power Within Virtual”, do të bashkoheni me mijëra njerëz nga të gjitha sferat e jetës: sipërmarrës, mjekë, shërues shpirtëror, profesionistë, drejtues, krijues, trajnerë, udhëheqës, ëndërrimtarë, vizionarë, studentë, kërkues , atletë etj…

Por ekziston një karakteristikë që përcakton çdo person të vetëm që ndërmerr veprimin për të marrë pjesë: 

ETJA PËR SUKSES.

Nëse keni një etje të thellë, të përditshme për të jetuar jetën sipas kushteve tuaja …nëse ju vazhdimisht tejkaloni kufizimet tuaja … nëse thyeni pengesat që ju dalin përpara … dhe maksimizoni potencialin tuaj …

TI JE PJESË E UPW

IMAGJINONI VETEN TË ÇLIRUAR

Merrni një moment dhe guxoni të parashikoni jetën e ëndrrave tuaja: Si duket?

Më shumë kohë të lirë për të kaluar me familjen dhe të dashurit tuaj?

Thyerja e ndjenjës për të mirë “Nuk e kam në vete sot” dhe prekja në energji të pakufizuar?

Ndjenjën e qëllimit dhe më pak stres në jetën tuaj të përditshme?

Një mënyrë jetese më e shëndetshme dhe trupi që keni ëndërruar gjithmonë?

Liria e fundit financiare dhe aftësia për të kthyer?

Si duket? Çfarë ndjen?

Çlironi fuqinë brenda është programi për t’ju çuar atje – dhe më gjerë. Pavarësisht se si duket jeta juaj ideale, ju do të zotëroni aftësitë psikologjike për ta bërë atë REAL ….

Të krijosh jetën që dëshiron dhe jetën që meriton.

pyetje të zakonshme

Eventi zgjat 4 ditë.
Nga e enjtja 3 qershor 2021 deri të dielën 6 qershor 2021.

Eventi është live nga 3 qershori 2021 (e enjte) – 6 qershor 2021 (e diel) gjatë orëve të mëposhtme:

E enjte, 3 qershor 2021: Dita e përparimit
Dyert e Hapura: 15 minuta para
Koha e fillimit të ngjarjes: 13:00

E Premte, 4 Qershor 2021: Dita e Momentumit
Dyert hapen: 15 minuta para
Koha e fillimit të ngjarjes: 13:00

E shtunë, 5 qershor 2021: Dita e Transformimit
Dyert e Hapura: 15 minuta para
Koha e fillimit të ngjarjes: 13:00

E Diel, 6 Qershor 2021: Dita e Vitalitetit
Dyert e Hapura: 15 minuta para
Koha e fillimit të ngjarjes: 13:00

**  UPW do të zhvillohet live.
Për të përfituar sa më shumë nga ky event, është e rëndësishme që të mos keni angazhime ditët e eventit për t’u siguruar që jeni të përqendruar dhe të gatshëm të përjetoni çdo pjesë të trajnimit!

Po, gjithçka që po bëjmë me eventin virtual është saktësisht si eventi në sallë përveç disa ndryshimeve për ta bërë atë të përshtatet me ndjekjen e trajnimit nga shtëpia juaj.
Do të jetë një përvojë për tu mbajtur mend!

Nëse nuk arrini ta shikoni live nuk do keni mundësi ta shikoni ritransmetim këtë event.
Prandaj ju sugjerojmë që  4 ditë tja kushtoni vetëm eventit “Unleash the Power Within”

Po, të gjithë duhet të regjistrohen për këtë event.
Ju nuk do të keni mundësi të jeni pjesë e eventit pa përfunduar procesin e regjistrimit. Kjo është jashtëzakonisht e rëndësishme për të siguruar që jeni të përgatitur për ditët e eventit.
Regjistrimi virtual është i nevojshëm dhe do t’ju sigurojë që të jeni përgatitur dhe nga ana teknike në mënyrë që të mos hasni pengesa gjatë aksesimit të eventit.

Ju do pajiseni me një link unik në emailin me të cilin jeni regjistruar në fillim dhe me atë link ju do logoheni tek platforma e Success Resources.

  • Lidhje me internet të qëndrueshëm
  • Webcam
  • Stilolaps & Letër
  • Vend i rehatshëm
  • Ambient pa zhurma dhe shpërqëndrimë.

Linku mund të përdoret vetëm në një paisje të vetme dhe nuk mund të ja jepni dikujt tjeter por ju mund ta ndiqni eventin në të njëjtin ambient bashkë me familjen ose të afërm tuaj.

TIDI.AL - Përfaqësues të Tony Robbins në Shqipëri

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL