UNLEASH THE POWER WITHIN

3-6 QERSHOR 2021

Ditë
Orë
Minuta
Sekonda

Kurse $300 Duke rezervuar biletën tani!
ofertë e limituar

Informacion Rreth eventit

Çfarë e bën "Unleash the power within" kaq madhështor?

Ky trajnim do t’ju ndihmojë të çlironi potencialin brenda jush që bota dhe këto kohë të çmendura po ju pengojnë që ta arrini …
Në vetëm 4 ditë do të zbuloni fuqinë tuaj për të kapërcyer çdo kufizim, për të kapërcyer çdo sfidë dhe për të krijuar cilësinë e jetës që dëshironi.

Tani është koha për të shtypur kufizimet që i keni vënë vetes ose që bota është përpjekur t’i përdorë kundër jush …

TANI është koha juaj të arrini qëllimet që dëshironi më shumë dhe të merrni kontrollin e jetës tuaj me Tony Robbins në “Unleash the Power Within”.

Mjetet, strategjia dhe psikologjia
që do t'ju ndryshojnë...

Mëso nga trajnerët
më të mëdhenj në planet

Tony Robbins

Autoriteti # 1 i botës për rritjen personale, transformimin e biznesit dhe performancën kulmore.

Pasi ka trajnuar personalisht më shumë se 50 milion njerëz, Tony ka zotëruar psikologjinë e suksesit dhe konsiderohet strategu numër një i botës dhe biznesit.

Tony përdor përvojën e tij 4 dekadash dhe aftësitë që ka fituar nga puna me këto figura legjendare nga afër, për të transformuar jetën e atyre që marrin pjesë në Unleash The Power Within.

Joseph McClendon III

Karissa Kouchis

Scott Harris

Për kë është ky trajnim?

Kur të jeni pjesë e trajnimit “Unleash The Power Within Virtual”, do të bashkoheni me mijëra njerëz nga të gjitha sferat e jetës: sipërmarrës, mjekë, shërues shpirtëror, profesionistë, drejtues, krijues, trajnerë, udhëheqës, ëndërrimtarë, vizionarë, studentë, kërkues , atletë etj…

Por ekziston një karakteristikë që përcakton çdo person të vetëm që ndërmerr veprimin për të marrë pjesë: 

ETJA PËR SUKSES.

Nëse keni një etje të thellë, të përditshme për të jetuar jetën sipas kushteve tuaja …nëse ju vazhdimisht tejkaloni kufizimet tuaja … nëse thyeni pengesat që ju dalin përpara … dhe maksimizoni potencialin tuaj …

TI JE PJESË E UPW

IMAGJINONI VETEN TË ÇLIRUAR

Merrni një moment dhe guxoni të parashikoni jetën e ëndrrave tuaja: Si duket?

Më shumë kohë të lirë për të kaluar me familjen dhe të dashurit tuaj?

Thyerja e ndjenjës për të mirë “Nuk e kam në vete sot” dhe prekja në energji të pakufizuar?

Ndjenjën e qëllimit dhe më pak stres në jetën tuaj të përditshme?

Një mënyrë jetese më e shëndetshme dhe trupi që keni ëndërruar gjithmonë?

Liria e fundit financiare dhe aftësia për të kthyer?

Si duket? Çfarë ndjen?

Çlironi fuqinë brenda është programi për t’ju çuar atje – dhe më gjerë. Pavarësisht se si duket jeta juaj ideale, ju do të zotëroni aftësitë psikologjike për ta bërë atë REAL ….

Të krijosh jetën që dëshiron dhe jetën që meriton.

Paketa e
"unleash the power within"

upw general admission

$695
$ 395
 • 4 Ditët e trajnimit me Tony Robbins!
 • 25 vakte dhuruar për të ushqyer njerëzit në nevojë në emrin tuaj
 • 3 Sesione Para-përgatitore "Fast Track" që të maksimizoni përvojën tuaj në UPW
 • Kutia Deluxe Event Me Librin e Punës UPW, dhe materiale të nevojshme për gjatë trajnimit
 • Komunitet privat në facebook

UPW EXECUTIVE ADMISSION

$2544
$ 895
 • 4 Ditët e trajnimit me Tony Robbins!
 • 50 vakte dhuruar për të ushqyer njerëzit në nevojë në emrin tuaj
 • 3 Sesione Para-përgatitore "Fast Track" që të maksimizoni përvojën tuaj në UPW
 • Komunitet privat në facebook
 • Drekë virtuale private me folësit tanë shumë të veçantë të ftuar në UPW!
 • Aksesi në programin personal audio të Tonyt për krijimin e një jete të jashtëzakonshme **
 • Grup mastermind para-përgatior për UPW

UPW DIAMOND ADMISSION

$7659
$ 1,795
 • 4 Ditët e trajnimit me Tony Robbins!
 • Një biletë "Diamond Floor" në eventin UPW që do të zhvillohet në SHBA në Dhjetor të 2022
 • 250 vakte dhuruar për të ushqyer njerëzit në nevojë në emrin tuaj
 • Kutia Deluxe Event Me Librin e Punës UPW, dhe materiale të nevojshme për gjatë trajnimit
 • Komunitet privat në facebook
 • Drekë virtuale private me folësit tanë shumë të veçantë të ftuar në UPW!
 • Aksesi në programin personal audio të Tonyt për krijimin e një jete të jashtëzakonshme **
 • Grup mastermind para-përgatior për UPW

Nëse nuk jeni në gjendje të merrni pjesë për ndonjë arsye, mund të keni dikë që zëvendëson pjesëmarrjen tuaj në program. Telefononi Departamentin e Shërbimit të Klientit të Robbins Research International, Inc. (RRI) të paktën 30 ditë para ngjarjes për të transferuar regjistrimin tuaj. Ky veprim do ju kushtojë $75.

Nëse nuk jeni në gjendje të merrni pjesë dhe nuk dëshironi të zëvendësoni, kontaktoni Departamentin tonë të Shërbimit të Klientit. Ne do ta kthejmë regjistrimin tuaj në një kupon të parimbursueshëm të UPW i cili duhet të përdoret brenda një viti nga datae parë e regjistrimit në eventin UPW.

pyetje të zakonshme

Eventi zgjat 4 ditë.
Nga e enjtja 3 qershor 2021 deri të dielën 6 qershor 2021.

Eventi është live nga 3 qershori 2021 (e enjte) – 6 qershor 2021 (e diel) gjatë orëve të mëposhtme:

E enjte, 3 qershor 2021: Dita e përparimit
Dyert e Hapura: 15 minuta para
Koha e fillimit të ngjarjes: 13:00

E Premte, 4 Qershor 2021: Dita e Momentumit
Dyert hapen: 15 minuta para
Koha e fillimit të ngjarjes: 13:00

E shtunë, 5 qershor 2021: Dita e Transformimit
Dyert e Hapura: 15 minuta para
Koha e fillimit të ngjarjes: 13:00

E Diel, 6 Qershor 2021: Dita e Vitalitetit
Dyert e Hapura: 15 minuta para
Koha e fillimit të ngjarjes: 13:00

**  UPW do të zhvillohet live.
Për të përfituar sa më shumë nga ky event, është e rëndësishme që të mos keni angazhime ditët e eventit për t’u siguruar që jeni të përqendruar dhe të gatshëm të përjetoni çdo pjesë të trajnimit!

Po, gjithçka që po bëjmë me eventin virtual është saktësisht si eventi në sallë përveç disa ndryshimeve për ta bërë atë të përshtatet me ndjekjen e trajnimit nga shtëpia juaj.
Do të jetë një përvojë për tu mbajtur mend!

Nëse nuk arrini ta shikoni live nuk do keni mundësi ta shikoni ritransmetim këtë event.
Prandaj ju sugjerojmë që  4 ditë tja kushtoni vetëm eventit “Unleash the Power Within”

Po, të gjithë duhet të regjistrohen për këtë event.
Ju nuk do të keni mundësi të jeni pjesë e eventit pa përfunduar procesin e regjistrimit. Kjo është jashtëzakonisht e rëndësishme për të siguruar që jeni të përgatitur për ditët e eventit.
Regjistrimi virtual është i nevojshëm dhe do t’ju sigurojë që të jeni përgatitur dhe nga ana teknike në mënyrë që të mos hasni pengesa gjatë aksesimit të eventit.

Ju do pajiseni me një link unik në emailin me të cilin jeni regjistruar në fillim dhe me atë link ju do logoheni tek platforma e Success Resources.

 • Lidhje me internet të qëndrueshëm
 • Webcam
 • Stilolaps & Letër
 • Vend i rehatshëm
 • Ambient pa zhurma dhe shpërqëndrimë.

Linku mund të përdoret vetëm në një paisje të vetme dhe nuk mund të ja jepni dikujt tjeter por ju mund ta ndiqni eventin në të njëjtin ambient bashkë me familjen ose të afërm tuaj.

TIDI.AL - Përfaqësues të Tony Robbins në Shqipëri

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL