TRAJNIM FALAS

DENIS GAFURI

SUKSESI NË SHITJE

FitO njohuri të reja per arritje maksimale te suksesit ne shitje!

TRAJNIM FALAS

DENIS GAFURI

SUKSESI NË SHITJE

PLOTËSO FORMËN & FitO njohuri të reja per arritje maksimale te suksesit ne shitje!

Ermal-mamaqi-trajnimm-falas-motivim

Për kë është ky trajnim?

  • Për TY që dëshiron të jesh më I miri në punën që bën

  • Për TY që do të arrish sukses në shitje

  • Për TY që dëshiron të arrish suksese në jetë

  • Për TY që dëshiron të angazhohesh në maksimum të shfrytëzosh potencialit që ke

  • Për TY që dëshiron të jesh profesionist në veprimtarinë që zhvillon

  • Për TY që dëshiron të fitosh më shumë para.

MËSO TEKNIKAT KRYESORE TË SHITJES

pse duhet të më dëgjoni?

• Sepse ja kam dedikuar jeten shitjes

• Sepse kam filllar nga zero, kam dështuar, kam humbur të gjitha dhe I kam rikthyer të gjitha

• Kam mësuar nga trajnerët më të mire në botë dhe I kamzbatuar në praktikë

• Kam investuar në vetëpërmirësim, mbi qindra e mijëra euro

• Kam mbajtur trajnime në kompani vendore, rajonale dhe ndërkombëtare

Denis-gafuri-trajnim-falas-per-shitje

Njeri prej puntoreve me tha: “Denisi me ka frymezuar te vazhdoj studimet te cilat me mbeten pergjysem”. Besoj per ju kjo nuk eshte hera e pare qe ndikoni drejtperdrejt ne qartesimin e ideve te tyre, po per ne ishte pervoje e paharruar”

PRANVERA PASHOJA Proper Pizza

“Stafi yne pati kenaqesine te mesoje shume per shitjen perms trajnimit professional te bazura ne experience te ofruar nga ju Ne jemi entuziast qe aftesite e marra ne kete trajnim t’i implementojme ne jeten tone”

VILJETA KRASNIQI Vali Impex

“Thanks to his great skill and specific approach, the young participants of the training had the opportunity to learn the specific methodology and access towards the Market and Sales. We consider that Mr. Gafuri is a reliable person, constructive, solution-oriented and devoted to his duty, as a trainer. He also exhibits a great deal of personal motivation and enthusiasm in his work”

DORUNTINA ISMAILI Caritas Kosova
Mirela-sula-trajnimm-falas-motivim

Platforma e pare dhe e vetme ne gjuhen Shqipe, ku ju do te gjeni trajnime nga te gjitha fushat!
Tidi.al akademia juaj Online!

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL