Webinar Falas

Yoga Me Klodin

Klodian Murati , një ndër profesorët  më të mirë të yogës në Shqipëri, me një eksperiencë shumëvjeçare.

Klodi ka mbaruar studimet e tij në Bruksel për  tantra-masazh, dhe tantra-alkemi në
SOURCE  SCHOOL OF TANTRA.

Çfarë do të përfitoni ju nga yoga?

Si të rrisni qetësinë e brëndshme

Si të rrisni forcën tuaj

Si të rrisni vetëbesimin tuaj

Si të rrisni kreativitetin tuaj

Si të rrisni dashurinë tuaj

Si të rrisni guximin tuaj

Regjistrohu tani falas dhe mëso më shumë rreth Yogës

Si të rrisni forcën tuaj,vetëbesimin, guximin, kreativitetin, dashurinë për veten, intuitën tuaj.

Të kuptoni thelbin e jetës, dhurata më e bukur që na është dhënë, si të jetoni një jetë të lumtur dhe të shëndetshme.

Klodi & Yoga

Klodian Murati , një ndër profesorët  më të mirë të yogës në Shqipëri, me një eksperiencë shumevjeçare.

Unë do ju jap njohuritë e mia në lidhje me yogën dhe benefitet e saj.

Nga të gjitha këto që do dëgjoni, nuk janë libër i lexuar, por janë një libër i përjetuar, dhe kjo do ju ndihmojë të ndryshoni vizionin e jetës suaj.

Falë yogës unë vazhdoj të qëndroj ky që shihni këtu, gjatë gjithë kohës i karikuar me energji pozitive.

Falë yogës dhe vetëbesimit tim, çfarë kam dashur e kam arritur.

Unë falë yogës jam transformuar, nga një luftëtar i egër që kam qënë dikur, në një luftëtar shpirtëror. Dhe kjo është dhurata më e bukur që yoga më ka dhuruar, dhe unë këtë dhuratë dua ta transmetoj tek të gjithë ju.

Mirela-sula-trajnimm-falas-motivim

Platforma e parë dhe e vetme në gjuhën Shqipe, ku ju do të gjeni trajnime nga të gjitha fushat!
Tidi.al akademia juaj Online!

Plotëso formën dhe shihemi tek webinari

Plotëso formën dhe regjistrohu falas!

Ne do ju njoftojmë për çdo trajnim falas nga TIDI.AL